Klik hier voor de speciale Masterclass voor bezoekers van Gastvrij Rotterdam

Op maandag 19 september staat MeerGlutenvrij in de keuken van het ‘Dit smaakt naar meer’ paviljoen van Gastvrij Rotterdam. Gastvrij Rotterdam is een toonaangevende horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals die dit jaar gehouden wordt van 19 t/m 21 september in Ahoy.

MeerGlutenvrij is uitgenodigd om onder andere via een ‘slideshow’ de bezoekers te informeren over het hoe en waarom van een (duurzaam) glutenvrij aanbod in de horeca. Waarom zou je glutenvrij willen koken? Wat zijn gluten en waar zitten ze in? Hoe bereid en serveer je zonder kruisbesmetting? Hoe zorg je ervoor dat je glutenvrije aanbod ook duurzaam is?

Het leuke is dat er ook geproefd kan worden van enkele heerlijke glutenvrije gerechten en producten die door MeerGlutenvrij voor de horeca worden aanbevolen. Via de socials van MeerGlutenvrij word je op de hoogte gehouden wat er geproefd kan worden. Ook zullen er beursaanbiedingen zijn.

Wat een mooie kans om de horeca te inspireren door te vertellen over ‘glutenvrij’ en door te laten proeven dat glutenvrij heel lekker kan zijn!

Maandag 19 september, 11.30-12.30 uur ‘Dit smaakt naar meer’ Paviljoen (duurzaamheidspaviljoen) Gastvrij Rotterdam.

Klik hier voor het volledige programma.