Adviezen over Glutenvrij voor horeca, ziekenhuizen en meer

Ik adviseer door middel van presentaties, het bieden van begeleiding en het houden van proeverijen. Ook voor overige adviezen met betrekking tot glutenvrij sta ik voor u klaar.

presentaties

MeerGlutenvrij geeft interactieve presentaties over hoe een glutenvrij aanbod gecreëerd kan worden. Er is een presentatie waarin de basis van het veilig glutenvrij bereiden en serveren wordt verteld. Alle ‘ins’ en ‘outs’ komen aan bod. Na de presentatie kun je aan de slag met het bereiden en serveren van glutenvrije gerechten!

Er is ook een vervolgpresentatie waarin onder andere dieper wordt ingegaan op de inkoop- en communicatiekant van een glutenvrij aanbod.

De presentatie kan op een locatie in de buurt worden gedaan of eventueel bij jouw bedrijf of instelling zelf. Neem voor de precieze inhoud van de presentatie en voor de mogelijkheden contact op.

begeleiding

Ik bied ook begeleiding bij het zetten van de eerste stappen op het ‘glutenvrije’ pad. Denk bijvoorbeeld aan maatwerkadvies bij de inkoop van glutenvrije producten. Ook organisaties die al wel ervaring hebben, maar bij een bepaald onderdeel (hanteren hygiëneregels, communiceren met de glutenvrije gast) onafhankelijk advies nodig hebben, zijn bij MeerGlutenvrij aan het juiste adres.

proeverijen

MeerGlutenvrij kent en proeft vele glutenvrije producten maar gelooft dat het het beste is om klanten zelf te laten proeven wat voor lekkere producten er op de markt zijn. Daarom organiseer en stimuleer ik proeverijen. Wil jouw bedrijf of instelling deelnemen aan een proeverij of weet je een locatie waar ik een proeverij kan organiseren, laat het weten!

overige adviezen

Mijn bedrijf staat ook voor vraaggericht werken: voor werken vanuit een bepaalde basiskennis maar toegespitst op de wensen van de klant. Heb je advies nodig over glutenvrij bereiden buiten de adviezen hiervoor omschreven, neem ook dan gerust contact op.

gierst