Masterclass Glutenvrij voor horeca en instellingen

Heb jij de Masterclass ‘Introductie in Glutenvrij’ gevolgd in de Horeca Summit van BBB Maasticht op 11 oktober? Dan is deze vervolgmasterclass geschikt voor jou. We herhalen kort datgene wat verteld is in de mini-masterclass en gaan daarna diep in op de thema’s kruisbesmetting en etikettering. Ook is er aandacht voor de inkoop- en communicatiekant van glutenvrij.
Je leert bijvoorbeeld wat er allemaal voor lekkers op de markt is en waar je dit kunt kopen en welke gerechten je hiervan kunt maken. Ook leer je hoe je jouw gasten laat weten dat je een glutenvrij aanbod hebt én dat je veilig glutenvrij kunt bereiden.

wat

Een interactief webinar van ruim anderhalf uur over de theorie van ‘veilig’ glutenvrij bereiden, serveren en inkopen door een onafhankelijk expert en ervaringsdeskundige op het gebied van glutenvrij eten en drinken.

Aan bod komen de volgende onderwerpen:
– Waarom zou je glutenvrij willen bereiden en serveren? Wat is coeliakie en hoeveel mensen hebben dit? Wat is glutensensitiviteit en tarwe-allergie?
– Wat zijn gluten en waar zitten ze in?
– Hoe interpreteer ik etiketten en glutenvrije logo’s?
– Wat is allemaal wél glutenvrij en hoe moet je ‘veilig’ glutenvrij bereiden?
– Wat is kruisbesmetting, hoe voorkom je dit en welke hygiëneregels moet je toepassen?
– Hoe serveer en/of presenteer je de glutenvrije gerechten en dranken veilig?
– Waar kun je goed inkopen?
– Hoe communiceer ik over mijn glutenvrije aanbod en kennis?

Je kunt op bepaalde momenten tijdens de Masterclass vragen stellen via de chat. Ook na afloop kun je nog vragen stellen, dat kan ook één op één!

voor wie

– horeca-ondernemers
– bedrijfsleiders horeca
– koks en serverend personeel in (bedrijfs)restaurants, hotels en cafés
– koks en serverend personeel in zorginstellingen
– koks of serverend personeel in opleiding
– beheerders/koks in clubhuizen of sport- of schoolkantines

na afloop

Na afloop van de Masterclass weet je alles over ‘veilig’ glutenvrij bereiden en serveren en kun je hiermee in jouw organisatie aan de slag!

wanneer

Deze speciale Masterclass voor de deelnemers aan de Masterclass ‘Introductie in Glutenvrij’ op BBB Maastricht vindt plaats op dinsdag 1 november 2022. Graag inschrijven vóór vrijdag 28 oktober. Tijd: van 10.00-11.45 uur.

Neem contact op als je wilt deelnemen maar deze datum niet uitkomt of als je een Masterclass voor alleen jouw organisatie wilt.

kosten

Beursaanbieding: 40 euro per persoon (normaal 80 euro).
Vanaf 4 personen per organisatie: neem s.v.p. contact op voor een aantrekkelijke prijs op maat.

De Masterclass wordt gegeven via Google Meet is en voor iedereen met pc of tablet met internet toegankelijk.

inschrijven

Voorinschrijven doe je door een bericht te sturen o.v.v. je naam.
Je ontvangt dan een link om je andere contactgegevens in te vullen. Ook ontvang je onze Algemene Voorwaarden en onze Privacyverklaring zodat duidelijk is wat er met je gegevens gebeurt.
We kunnen nu alvast melden dat wij je gegevens alleen gebruiken voor de informatieverstrekking en uitnodiging m.b.t. dit webinar. MeerGlutenvrij verstrekt nooit gegevens aan derden.