Welkom bezoeker van het Bidfood Horecaspektakel op 4 en 5 april in Walibi Holland! Hier lees je alles over de leuke en leerzame online Masterclass ‘Glutenvrij bereiden en serveren’. Deze Masterclass geeft MeerGlutenvrij in samenwerking met Schär Glutenfree. Voordeel daarvan is dat je direct weet welke glutenvrije kwaliteitsproducten je jouw gasten kunt serveren. De stap naar tevreden glutenvrije gasten is nu gemakkelijk te zetten.

op 4 en 5 april 50% korting

Meld je je aan tijdens het Bidfood Horecaspektakel? Dan ontvang je 50% korting en betaal je maar maximaal 40 euro per persoon. Ook maak je kans op een Goodiebag met Schärproducten!
Liever een Masterclass op maat mét proeverij in jouw eigen bedrijf? Ook dat kan. Hieronder lees je alles wat je moet weten en hoe je je aanmeldt.

Online Masterclasses Glutenvrij

Werk jij in de horeca? Of bereid of serveer je gerechten in een (zorg)instelling, een bedrijfsrestaurant of in een clubhuis of kantine?
En wil je álles weten over het bereiden en serveren van glutenvrije gerechten? Zodat straks je méér en meer tevréden gasten krijgt? Volg dan onze interactieve Masterclass!

wat

Een interactief webinar van 2,5 uur over de theorie van ‘veilig’ glutenvrij bereiden en serveren door een expert en ervaringsdeskundige op het gebied van glutenvrij eten en drinken. Ook kom je te weten welke producten Schär, marktleider op het gebied van glutenvrij, voor jouw glutenvrij gasten heeft.

Aan bod komen de volgende onderwerpen:
– Waarom zou je glutenvrij willen bereiden en serveren?
– Wat is coeliakie en hoeveel mensen hebben dit? Wat is glutensensitiviteit en
tarwe-allergie?
– Wat zijn gluten en waar zitten ze in? Hoe interpreteer ik etiketten en glutenvrije logo’s?
– Wat is allemaal wél glutenvrij en hoe moet je ‘veilig’ glutenvrij bereiden?
– Wat is kruisbesmetting, hoe voorkom je dit en welke hygiëneregels moet je toepassen?
– Hoe serveer en/of presenteer je de glutenvrije gerechten en dranken veilig?

De Masterclass wordt gegeven via Google Meet is en voor iedereen met pc of tablet met internet toegankelijk.
Je kunt op bepaalde momenten tijdens de Masterclass vragen stellen via de chat. Ook na afloop kun je nog vragen stellen, dat kan ook één op één!

voor wie

– horeca-ondernemers
– bedrijfsleiders horeca
– koks en serverend personeel in (bedrijfs)restaurants, hotels en cafés
– koks en serverend personeel in zorginstellingen
– koks of serverend personeel in opleiding
– beheerders/koks in clubhuizen of sport- of schoolkantines

na afloop

Na afloop van de Masterclass weet je alles over ‘veilig’ glutenvrij bereiden en serveren en kun je hiermee in jouw organisatie aan de slag!

wanneer

Je kunt voor deze speciale Masterclass in samenwerking met Schär op 3 momenten deelnemen. Tijd: van 10.00-12.30 uur.
– maandag 11 april
– dinsdag 10 mei
– maandag 16 mei

Neem contact op als je wilt deelnemen maar deze data niet uitkomen of als je een Masterclass voor alleen jouw organisatie wilt.

kosten bezoekers Bidfood Spektakel (50% korting)

40 euro (normaal 80 euro) voor de 1e persoon in de organisatie
2e persoon in de organisatie betaalt 30 euro (normaal 60 euro)
Vanaf 3e persoon in de organisatie: 20 euro (normaal 40 euro)
Kosten zijn exclusief b.t.w.
Er is bovendien een Goodiebag met Schärproducten voor de winnaar van de quiz die tijdens de Masterclass wordt gehouden!

inschrijven

Voorinschrijven doe je door een e-mail te sturen o.v.v.
– je naam
– de naam van je bedrijf of instelling
– de gewenste datum van deelname (11 april, 10 of 16 mei)
– de kortingscode voor deze actie van het Bidfood HorecaSpektakel
Je ontvangt dan een verzoek om je andere contactgegevens in te vullen. Ook ontvang je onze Algemene Voorwaarden en onze Privacyverklaring zodat duidelijk is wat er met je gegevens gebeurt.
We kunnen nu alvast melden dat wij je gegevens alleen gebruiken voor de informatieverstrekking en uitnodiging m.b.t. dit webinar. MeerGlutenvrij verstrekt nooit gegevens aan derden.

masterclass op locatie?

Liever een Masterclass op maat met proeverij in jouw eigen bedrijf? Ook dat kan. Neem hiervoor contact op met MeerGlutenvrij.

vervolgwebinar

Als je je verder wilt laten inspireren én bovendien meer wilt weten over de inkoop- en communicatiekant van je glutenvrije aanbod kun je onze Masterclass ‘glutenvrij inkopen, communiceren en inspireren’ volgen.
Dit is vooral interessant voor chef-koks, bedrijfsleiders en/of diegene(n) die in de organisatie verantwoordelijk is/zijn voor de inkoop, communicatie en menu-samenstelling.
Je leert bijvoorbeeld wat er allemaal voor lekkers op de markt is en waar je dit kunt kopen en welke gerechten je hiervan kunt maken. Ook leer je hoe je jouw gasten laat weten dat je een glutenvrij aanbod hebt én dat je veilig glutenvrij kunt bereiden. En: hoe laat je bedienend en keukenpersoneel goed communiceren over glutenvrije bestellingen?
Stuur voor meer informatie gerust een bericht!