Werk jij in de horeca? Of bereid of serveer je gerechten in een (zorg)instelling, een bedrijfsrestaurant of in een clubhuis of kantine?
En wil je álles weten over het bereiden en serveren van glutenvrije gerechten? Zodat straks je méér en meer tevréden gasten krijgt? Volg dan ons interactieve webinar! Misschien wel juíst in deze moeilijke tijden.
Vanwege de aanhoudende coronacrisis is deze maand een speciaal prijsaanbod: je bepaalt na afloop zelf wat je betaalt voor het webinar!

wat

Een interactief webinar van ruim 2 uur over de theorie van ‘veilig’ glutenvrij bereiden en serveren door een onafhankelijk expert en ervaringsdeskundige op het gebied van glutenvrij eten en drinken.

Aan bod komen de volgende onderwerpen:
– Waarom zou je glutenvrij willen bereiden en serveren? Wat is coeliakie en hoeveel mensen hebben dit? Wat is glutensensitiviteit en tarwe-allergie?
– Wat zijn gluten en waar zitten ze in? Hoe interpreteer ik etiketten en glutenvrije logo’s?
– Wat is allemaal wél glutenvrij en hoe moet je ‘veilig’ glutenvrij bereiden?
– Wat is kruisbesmetting, hoe voorkom je dit en welke hygiëneregels moet je toepassen?
– Hoe serveer en/of presenteer je de glutenvrije gerechten en dranken veilig?

Je kunt op bepaalde momenten tijdens het webinar vragen stellen via de chat. Ook na afloop van het webinar kun je nog vragen stellen, dat kan ook één op één!

voor wie

– horeca-ondernemers
– bedrijfsleiders horeca
– koks en serverend personeel in (bedrijfs)restaurants, hotels en cafés
– koks en serverend personeel in zorginstellingen
– koks of serverend personeel in opleiding
– beheerders/koks in clubhuizen of sport- of schoolkantines

na afloop

Na afloop van het webinar weet je alles over ‘veilig’ glutenvrij bereiden en serveren en kun je hiermee in jouw organisatie aan de slag!

wanneer

Je kunt in maart 2021 op twee verschillende momenten deelnemen:
dinsdag 23 maart 10.00-12.15 uur (inschrijven vóór 20 maart)
maandag 29 maart 10.00-12.15 uur (inschrijven vóór 26 maart)
Neem contact op als je wilt deelnemen maar deze data niet uitkomen of als je een webinar voor alleen jouw organisatie wilt.

kosten

In de maand maart geldt, omdat horecabedrijven maar ook ziekenhuizen het zwaar hebben: bepaal na afloop van het webinar zelf wat je wilt betalen! Je krijgt hiervoor een open betaalverzoek.
Normaal zijn de kosten:
80 euro (ex. btw) voor de 1e persoon in de organisatie
2 personen per organisatie 10% korting
3 personen per organisatie 20% korting
Vanaf 4 personen per organisatie:30% korting

Het webinar wordt gegeven via Google Meet is en voor iedereen met pc of tablet met internet toegankelijk.

inschrijven

Voorinschrijven doe je door een bericht te sturen o.v.v. de gewenste datum van deelname en je naam.
Je ontvangt dan een link om je andere contactgegevens in te vullen. Ook ontvang je onze Algemene Voorwaarden en onze Privacyverklaring zodat duidelijk is wat er met je gegevens gebeurt.
We kunnen nu alvast melden dat wij je gegevens alleen gebruiken voor de informatieverstrekking en uitnodiging m.b.t. dit webinar. MeerGlutenvrij verstrekt nooit gegevens aan derden.

vervolgwebinar

Als je je verder wilt laten inspireren én bovendien meer wilt weten over de inkoop- en communicatiekant van je glutenvrije aanbod kun je ons vervolgwebinar volgen ‘glutenvrij inkopen, communiceren en inspireren’.
Dit is vooral interessant voor chef-koks, bedrijfsleiders en/of diegene(n) die in de organisatie verantwoordelijk is/zijn voor de inkoop, communicatie en menu-samenstelling.
Je leert bijvoorbeeld wat er allemaal voor lekkers op de markt is en waar je dit kunt kopen en welke gerechten je hiervan kunt maken. Ook leer je hoe je jouw gasten laat weten dat je een glutenvrij aanbod hebt én dat je veilig glutenvrij kunt bereiden. En: hoe laat je bedienend en keukenpersoneel goed communiceren over glutenvrije bestellingen?
Stuur voor meer informatie gerust een bericht!