Werk jij in de horeca? Of bereid of serveer je gerechten in een (zorg)instelling, een bedrijfsrestaurant of in een clubhuis of kantine?
En wil je álles weten over het bereiden en serveren van glutenvrije gerechten? Zodat je méér en meer tevréden gasten krijgt? Volg dan ons interactieve webinar!

wat

Een interactief webinar van ruim 2 uur over de theorie van ‘veilig’ glutenvrij bereiden en serveren door een onafhankelijk expert en ervaringsdeskundige op het gebied van glutenvrij eten en drinken.
Aan bod komen de volgende onderwerpen:

  • Waarom zou je glutenvrij willen bereiden en serveren? Wat is coeliakie en hoeveel mensen hebben dit? Wat is glutensensitiviteit en tarwe-allergie?
  • Wat zijn gluten en waar zitten ze in? Hoe interpreteer ik etiketten en glutenvrije logo’s?
  • Wat is allemaal wel glutenvrij en hoe moet je ‘veilig’ glutenvrij bereiden?
  • Wat is kruisbesmetting, hoe voorkom je dit en welke hygiëneregels moet je toepassen?
  • Hoe serveer en/of presenteer je de glutenvrije gerechten en dranken veilig?

Je kunt op bepaalde momenten tijdens het webinar vragen stellen via de chat. Ook na afloop van het webinar kun je nog vragen stellen, dat kan ook één op één!

voor wie

  • horeca-ondernemers
  • bedrijfsleiders horeca
  • koks en serverend personeel in (bedrijfs)restaurants, hotels en cafés
  • koks en serverend personeel in zorginstellingen
  • koks of serverend personeel in opleiding
  • beheerders of koks in clubhuizen of sport- of schoolkantines

na afloop

Na afloop van het webinar weet je alles over ‘veilig’ glutenvrij bereiden en serveren en kun je hiermee in jouw organisatie aan de slag!
Je ontvangt in de week na het webinar een goodiebag. Hierin vind je:

  • een aantal heerlijke glutenvrije producten
  • een geplastificeerde samenvatting van het webinar
  • stickers(om op kastjes of bewaarboxen te plakken waar de glutenvrije producten in zitten
  • een kortingsbon voor het vervolgwebinar ‘glutenvrij inkopen, communiceren en inspireren’
  • een kortingsbon voor de door ons ontwikkelde gasttevredenheidsenquête

wanneer

Je kunt in september 2020 op drie verschillende momenten deelnemen:

    • maandag 14 september 10.00-12.15 uur (inschrijven vóór 11 september)
    • dinsdag 22 september 10.00-12.15 uur (inschrijven vóór 18 september)
    • maandag 28 september 10.00-12.15 uur (inschrijven vóór 25 september)

    Neem contact op als je wilt deelnemen maar deze data niet uitkomen of als je een webinar voor alleen jouw organisatie wilt.

    kosten

  • kosten: 80 euro (ex. btw) per persoon
  • 2 personen per organisatie 10% korting
  • 3 personen per organisatie 20% korting
  • Vanaf 4 personen per organisatie 30% korting
  • Het webinar wordt gegeven via Google Meet is en voor iedereen met pc, laptop of tablet met internet toegankelijk.

    inschrijven

    Voorinschrijven doe je door een bericht te sturen o.v.v. de gewenste datum van deelname en je naam.
    Je ontvangt dan een link om je andere contactgegevens in te vullen. Ook ontvang je onze Algemene Voorwaarden en onze Privacyverklaring zodat duidelijk is wat er met je gegevens gebeurt.
    We kunnen nu alvast melden dat wij je gegevens alleen gebruiken voor de informatieverstrekking en uitnodiging m.b.t. dit webinar. MeerGlutenvrij verstrekt nooit gegevens aan derden.

    vervolgwebinar

    Als je je verder wilt laten inspireren én bovendien meer wilt weten over de inkoop- en communicatiekant van je glutenvrije aanbod kun je vanaf oktober ons vervolgwebinar volgen ‘glutenvrij inkopen, communiceren en inspireren’.
    Dit is vooral interessant voor chef-koks, bedrijfsleiders en/of diegene(n) die in de organisatie verantwoordelijk is/zijn voor de inkoop, communicatie en menu-samenstelling.
    Je leert bijvoorbeeld wat er allemaal voor lekkers op de markt is en waar je dit kunt kopen en welke gerechten je hiervan kunt maken. Ook leer je hoe je jouw gasten laat weten dat je een glutenvrij aanbod hebt én dat je veilig glutenvrij kunt bereiden. En: hoe laat je bedienend en keukenpersoneel goed communiceren over glutenvrije bestellingen?
    Meer informatie? Stuur gerust een bericht!